----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VELKOMMEN!

Ring oss på tlf 32 12 77 00

post@idyllstudio.no

------------------------------------------------------------------

Vi tilbyr også timer fra kl 7:00 og

andre tidspunkt utenom vanlig åpningstid ved etterspørsel!

Start dagen i stolen, anbefales:)

Om det er vanskelig å finne time, kontakt oss... Så prøver vi å finne

en passende time for deg.

Idyll Studio er en hyggelig liten frisørsalong med beliggenhet midt i hjertet av Hønefoss. Rett over gaten for Kuben.

Salongen åpnet 25 November i 2013, og har i dag mange trofaste kunder.

Hos Idyll Studio finner du frisørene Linda Sjåstad og Anette Gunderhuset. Linda er driver og eier av salongen og har lang erfaring fra yrket og etterstreber høy kvalitet og service.

Tanken og ideen bak Idyll Studio er å skape en salong med en behagelig og rolig atmosfære som gjør at du som kunde kan ta deg en velfortjent pause fra en ellers  travel hverdag. "Hair Spa".

Anette startet hos Idyll Studio November 2019. Anette har jobbet i frisørbransjen siden 2006, tok mesterbrev i 2013. Hun har tatt videre utdannelse som makeeupartist, farge og stilkonsulent. Tidligere jobbet hun som frilanser til fotoshoot og kortfilmer.

Vi tilbyr:

Klipp på damer, herre og barn,

Fargebehandling,

Permanent

Kurbehandlinger med hodebunns massasje,

Fargeanalyse,

Hull i ørene,

Farging av bryn og vipper

make up

Brudepynting

og annen styling.

Vi vektlegger den totale opplevelsen ved et besøk i salongen. Men mener det er like viktig at du opplever og være fornøyd med frisyren og håret ditt hjemme. Vi gir deg derfor alltid oppdatert informasjon om hvilken produkt du burde bruke for å kunne ta vare på hårkvaliteten, farge og frisyren mellom dine salong besøk.

Linda har jobbet 17 år i frisørbransjen. I løpet av disse årene har hun arbeidet sammen med, og blitt inspirert av en rekke mennesker. Hun har jobbet og testet ut mange ulike produkter, stiler og konsepter.

Hun har svennebrev i herre og damefaget, hun har også tidligere jobbet på scenen rundt omkring i Norge, der hun har holdt kurs for andre frisører sammen med Fugde teamet. Linda jobber også med farge og stilanalyse , og fletter dette inn sammen med frisørtjenestene.

Idyll Studio presenterer det beste av alle hennes erfaringer.

Lindas mål er å kunne bruke denne erfaringen og kompetansen til og gi deg som kunde en opplevelse av trygghet, velvære og resultat av høy kvalitet.

Idyll Studio ønsker alle velkommen hos oss som kunder,uansett alder og kjønn.

Kontakt oss

Idyll Studio Sjåstad
Søndre torv 7B
3510 Hønefoss

Tlf.: 32 12 77 00
E-post: post@idyllstudio.no